Persoonlijk voedingsadvies van de diëtist

Voedingsadvies

Het is goed voor iedereen om een gezonde leefstijl te hebben. Gezonde voeding is een belangrijke factor hierin. Voor een goede gezondheid is het van belang dat er een goede balans is tussen voedingsstoffen. Onder voedingsstoffen verstaan we: koolhydraten, eiwitten, vetten en vitaminen en mineralen. Voor elke levensfase veranderen de aanbevelingen van deze voedingsstoffen en daarmee dus de balans.

Bij de Leefstijlfabriek bieden wij een voedingsadvies op maat aan waarbij er naar de persoonlijke aandachtspunten in jouw voeding wordt gekeken, zodat je je nog fitter kunt voelen. Onze voedingsdeskundige heeft veel ervaring in het begeleiden van zowel sporters als niet-sporters die hun voedingspatroon willen verbeteren of optimaliseren.
Het advies wordt door een diëtist samengesteld en deze is op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelen op het gebied van voeding.

Via het voedingsadvies leer je op een bewuste manier om te gaan met voeding en is het zaak dat je een voedingspatroon ontwikkelt die bij jouw leven past.

Ervaart u specifieke gezondheidsklachten die medisch gerelateerd zijn? Dan kan het zijn dat u op zoek bent naar professionele begeleiding van een diëtist die door middel van het opstellen van een persoonlijk diëtistisch dieetadvies helpt bij het verminderen van de medisch gerelateerde klachten.

We helpen u in dit geval graag verder op SVDMCOACH